Такъв мач няма, няма и да има!

Общото между двата отбора е възможно да намерим само днес и никога друг път. Общото се казва Левски, или по-точно Левски, който сбъдва мечтите.

Преди година жребият за Купата на УЕФА се бъзна със „сините” и ги хакна на Шалке 04, но на „Герена” бяха най-щастливите хора на планетата.

Баждеков потриваше ръце и правеше тънки, че и дебели сметки. Феновете мечтаеха за финал в Европа, а футболистите се превърнаха в идоли.

Ако трябва да перифразираме колегите в Англия - едни добри футболисти се превърнаха пред очите ни в солиден тим.

Но да си дойдем на темата: Какво ли е му е на всеки „син” запалянко? Отговорът е прост: по-тъпо му е! Чака си мача с Вихрен на Коко Динев, а жребият за УЕФА може само да го натъжи. Ще запомни двойката Тотнъм – Севиля и толкоз.

И пак стигаме до журналистите от Англия, които ни зариха с новини каращи ни отново да се чувстваме горди, макар и само заради един българин.

На Левски ще му се наложи да мине през нов тест. Да покаже дали е останал същият солиден тим и да го направи заради запалянковците си, които сам накара да мечтаят. Съдбата поставя трудна задача пред Йовов и компания - да правят кефа на хората срещу Черноморец Дражево, Вихрен Динево или който и да е от палавата А група. Не лесно, но е възможно.

Подобно е дереджето и при хората от трибуните. И там е сложно, едно е да се събудиш преди мач с Шалке, а друго е преди „дербито” с Диневата чета. Едно е да се потиш по време на последния жребий в УЕФА, друго е да гледаш прякото предаване на мача-„красавец” във Варна.

Да направиш пробив в УЕФА - прекрасно, да играеш в Шампионската лига - невероятно! Ако ти стане навик значи си се превърнал в легенда. Преди това трябва да си силен дори, когато риташ със слабите!