Отборът на Калиакра Каварна победи с 2:0 Вихрен. Първодивизионният тим се справи без проблеми със своя съперник в контрола, която се игра в Сандански. Попаденията реализираха Иван Александров и Даниел Шмедин.

Още от самото начало Калиакра упражни натиск с две последователни атаки, но при завършващите удари на Детелин Димитров и Майкъл Тевия, Бахтерлиев се справи без проблеми.

В 9-та минута играчите на Вихрен имаха претенции да дузпа, за игра с ръка на съперников футболист в наказателното поле, но топката се отби след рикошет.

Първото попадение падна в 26-та минута. Иван Александров засече с глава центриране в наказателното поле, вратарят Бахтерлиев не се намеси по най-добрия начин и топката се оплете в мрежата на Вихрен за 1:0.

На почивката Тони Здравков смени почти целия състав, а ситуацията на терена не се промени до 72-та минута. Тогава Калиакра Каварна реализира още един гол. След подаване отдясно, топката попадна в Даниел Шмедин, който от два метра я прати във вратата за крайното 0:2.