Офанзивният халф Георги Миланов коментира успеха на Левски над Вихрен за Sesame Купа на България. Левичарят сподели, че е било трудно за тима да излезе психологически от дупката, в която се намираше в последните седмици заради лошата си серия.

„Изключително трудно беше, мачът почна лошо за нас. Показахме характер с оглед лошата серия. Затормозени сме всички. Бяхме длъжни пред домакинския стадион с тази публика да спечелим .Сега имаме финал преди финала. Не съм се съмнявал, че ще бием. Бяхме много зле психологически. С нашата публика ще дадем всичко от себе си. След тази серия сме длъжни да покажем добро лице“.

„Една победа ни беше нужна. Не заслужавахме да загубим някои мачове. На мен ми беше изключително тежко. От 1 година сме заедно. Този мач малко ни отърси. Надявам се националите да се върнат здрави. Играем двата най-добре играещи отбора в България. С Лудогорец стават големи дербита. Нек по-добрият победи, без да говорим за странични фактори. Имам респект към всички клубове, нека говорим на терена“, завърши Миланов.