Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, определи победата над Вихрен като абсолютно нормална, но изрази силно недоволство от терена в Сандански. Специалистът също изрази надежда, че попадението на Роналдо ще му донесе увереност.

„Стана един добър празник за град Сандански. Където е Левски – има празник. Всички наши фенове от южната част присъстваха. Изхабихме малко нерви. Притеснително е, че получихме гол от статично положение. Нормално бе да спечелим с оглед разликата в класите. За мен бе по-важно да видя характер и амбиция. Като завършване – отбелязахме красиви голове, дай боже да даде самочувствие. Нека не се помпаме – рутинна елиминация“.

„За контузии не съм се притеснявал. Притесняваше ме, че нямаше качество на футбол. Чарът на Купата е, но трябваше да се положат усилия, за да изглежда теренът по-добре“.

„Беше нормално да прекъснем негативната серия. Оставаше и да не победим отбор от трета дивизия. Едно е да не биеш с добра игра, друго е да не биеш отбор от трета лига. Отбеляза красив гол Роналдо, но с оглед пропуските предните мачове, този гол изглеждаше хубав“.

„Имаме пауза, трябва да намерим духа и амбицията. Гордият Левски, както казвам. Лудогорец има сериозни резултати и играе хубав футбол. Ясно е, че ще се представят добре. При нас амбицията чупи резултатите, обратно е някак. Отговорих дали съм щастлив на „Герена“.