Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, даде своя коментар след победата над Вихрен в турнира за Купата. Специалистът сподели, че след мач с тим от трета дивизия не може да се правят оценки, но щом „сините“ са допуснали гол – това не говори добре.

„Без да се трудиш, обикновено трудно се постигат успехи. Стана хубав футболен празник, много „сини“ фенове дойдоха – това е най-важното. Един хубав празник за Сандански. Заслужена елиминация“.

„Чак да си вдигаме духа с Вихрен – не. Те са отбор от трета дивизия. Нормално беше да победим. Но този успех трябва да даде увереност и смелост на играчите“.

„Когато допуснеш гол от статично положение, това не говори добре за теб. Особено когато си Левски. Въпреки тежкия терен, меко казано...вкарахме четири гола. Бразилците имаха още моменти да се разпишат, но не може мда правим генерални оценки след успех над тим от трета дивизия. Явно е, че не играем на максимум. Щом допуснахме гол от отбор от трета дивизия, явно концентрацията не е на ниво“.

„Мачовете с Лудогорец в последно време са изключително интересни. Дано футболистите оценят заряда и запазят духа на Левски, гордия Левски, както казвам. Евентуално Илиян Стефанов може да се възстанови, но се съмнявам, един месец не е тренирал“.