Локомотив Пловдив победи Вихрен с 3:1 в контролна среща, играна в Сандански. Втородивизионния отбор изненадващо водеше с 1:0 на почивката, но не успя да удържи натиска на гостите след паузата.

 

 

През първата част „смърфовете” бяха по-активни, но не създаваха много опасни положения. Все пак Локомотив можеше да отбележи в 31-а минута, когато Дани Кики центрира, но никой не игра с топката. Преди тя да влезе във вратата, Дойкич я довкара, което даде основание на страничния съдия да вдигне засада.

 

 

Вихрен стигна до първия гол в мача в 41-а минута. След изпълнение на фаул, топката бе центрирана в наказателното поле на Локо Пловдив, където Цецо Радев я засече с глава и я прати в мрежата зад Ставрев.

 

 

Веднага след подновяването на играта, Патрик Огунсото изравни резултата. Нападателят вкара с глава, след като засече центриране и прати топката в страничната греда, а от там тя влезе в мрежата.

 

 

В 51-а минута Локомотив поведе с 2:1. Златински получи топката от Бариентос и с мощен шут от 30 метра вкара в горния десен ъгъл на вратата на Вихрен.

 

 

Крайното 3:1 бе оформено в 69-а минута от Драги Коцев. Македонецът вкара, след като бе изведен в добра позиция от Христо Златински и с удар по тревата вкара във вратата, пазена от Симеонов.