Клубът на Коко Динев показва израстване в сравнение с миналата година, що се отнася до подобрен терен и организация около домакинските срещи.

Всичко около двубоя ВихренЛевски бе изпипано добре и нямаше никакви проблеми. Но хората от Сандански показаха, че мислят и за бъдещите домакинства. Използвайки пълния стадион, те рекламираха по оргинален начин предстоящите им двубои.

Разбраха го най вече феновете на Левски, които платиха по 4 лева и получиха билети, каквито ви показваме на снимката. От долния билет, ако се вгледате внимателно, ще разберете, че Вихрен играе с Пирин на 23 септември 2007 година от 17:00 часа в мач от VI кръг. От горния билет пък се разбира, че Вихрен играе със Славия на 6 октомври 2007 година в мач от VIII кръг. Не се разбра каква е причината за този ход на Вихрен, но билетите са си редовни и със знака на Министерството на финансите.

Дали пък са преценили, че срещу Славия и Пирин ще има по-малко хора и моментът е бил удобен да се изхарчат тези билети? Или пък с опита от миналата година да са очаквали пак да играят с Левски извън Сандански? Знае ли човек...