В четвъртък на обяд старши треньорът на Вихрен Йордан Боздански ще посети кабинета на градоначалника Андон Тотев заедно с председателя на сдружението с нестопанска цел Георги Манолев.

Тримата ще обсъдят целите на отбора за следващото първенство в западната Б група.

Старши треньорът на гладиаторите Йордан Боздански сподели, че до момента не е получил уведомление от страна на футболистите, чиито договори с клуба са изтекли дали ще останат в него или не.

"Няма да се моля на никого. Всеки сам избира пътя в живота си. Така е и с моите възпитаници, които защитаваха до момента честта на Вихрен. При това положение с г-н Тотев и г-н Манолев ще бистрим селекцията без да имаме предвид тях. Обаждат ми се доста футболисти от различни отбори. На този етап не мога да преценя от какви футболисти за кои постове ще имам нужда, докато не се уверя окончателно с кои от наличните ще се разделим. Навсякъде в клубовете в страната тенденцията е да се разчита най-вече на местни кадри, след като знаем в каква криза се намира нашата страна, която не подмина и спорта. Редно е да спомена, че до момента заплатите и премиите на всички нас от страна на сдружението са изплатени навреме. На 21 май, когато раздадох индивидуалните програми за подготовка на футболистите, получихме с няколко дни по-рано последните възнаграждения и премии", заяви Йордан Боздански.