Чавдар Етрополе победи Вихрен Сандански с 2:0 в изтеглен мач от 21-ия кръг на Западната Б група. С втория си пореден успех в първенството възпитаниците на Борис Ангелов събраха 32 точки и се изкачиха на шеста позиция пред погледа на новия си спортно-технически директор Спас Джевизов. Вихрен остана на четвърто място с 35 точки.

След равностойно първо полувреме на тежкия от дъжда терен на стадиона в Етрополе домакините наложиха волята си с два бързи гола след почивката.

Александър Русков откри резултата в средата на втората част. Той беше изведен в чиста позиция от Петър Пазийски, прехвърли вратаря Димитър Симеонов и отблизо прати топката в празната врата.

Девет минути по-късно отново Пазийски изведе Русков сам срещу вратаря и Симеонов фаулира нападателя в наказателното поле. Капитанът Антон Петров не сгреши от бялата точка за крайното 2:0.

Лидерът Банско, който има 43 точки, по-късно днес приема Рилски спортист. Вторият Видима-Раковски, който е с 41 точки, пък ще търси шеста поредна победа на терена на Балкан в Ботевград.