В петък преди обяд старши треньорът на Вихрен Йордан Боздански-Зико проведе последното си занимание на градския стадион в Сандански.

 

Веднага след това той раздаде индивидуални програми на възпитаниците си, които те трябва да изпълняват по време на паузата, за да нямат трудности на 21 юни.

 

Тогава Боздански привиква футболистите на Вихрен за първа тренировка от лятната подготовка за новото първенство на Западната Б група.

 

В присъствието на председателя на сдружението с нестопанска цел Георги Манолев бяха уведомени досегашните футболисти Екундайо Джайеоба, Георги Владимиров, Костадин Велков, Стойчо Секулов и Пламен Младенов да си търсят други отбори.

 

До сряда-четвъртък Зико ще има нови разговори с футболистите Антон Костадинов, Евгени Йорданов, Емил Тренков, Боби Павлов, Светльо Георгиев, Красимир Георгиев и Димитър Коемджиев.

 

Тогава ще се изясни кои от тях ще приемат условията за работа, предвидени в статута на клуба и кои ще откажат. Едва тогава Йордан Боздански ще прибегне до провеждане на разговор з кмета Андон Тотев и председателя на сдружението Георги Манолев относно лятната подготовка.

 

Сигурното за момента е само това, че първата тренировка ще се проведе на 21 юни на градския стадион в Сандански.