Наставникът на ЦСКА Добромир Митов изрази увереност, че тимът му е напълно готов за старта на новия сезон, който за „червените” е само след три дни. Днес ЦСКА изигра последната си контрола от лятната подготовка, побеждавайки Вихрен Сандански с 3:0 на стадион „Българска армия”.

Във вторник „червените” се изправят срещу черногорския Титоград в първи мач от Лига Европа.

Ето какво сподели Митов след мача:

„Отборът е готов за новия сезон. Може би днес не бяхме максимално концентрирани след дългия лагер. Тези мачове протичат по този начин, но сме доволни все пак. Постигнахме добър резултат и нямаме контузии, очакваме битките в Европа.”

„Бяхме балансирали състава и през двете полувремена, а кой ще играе във вторник, ще видите непосредствено преди мача. За момента новите се стараят, мисля, че момчетата се вписват добре. Разбира се има още много какво да се желае, но до този момент се представят добре.”

„Информациите са Титоград са малко фалшиви. Ние изпратихме човек за техния мач, имаме записи, които сме анализирали. Ще покажем и на момчетата слабите и силните страни на противника. Подготвени сме.”

„Прогресът при Митко Митков е голям, всички го виждате. Има израстване при всички, момчетата работят, стараят се, доволни сме от всички. Разбира се,  правим и грешки, но затова сме тук да работим и да коригираме нещата.”