Вратарят Станислав Димитров (22 г.) от школата на Левски София, за последно играл в отбора на Миньор Перник, е петото ново попълнение в мъжкия отбор на ФК Вихрен Сандански. Преди него тренировъчния екип на третодивизонния тим облякоха вратарят Симеон Симеонов от Локомотив Горна Оряховица и полевите играчи Димитър Калчев -19-годишен защитник от ДЮШ на Ботев Пловдив, за последно играл в отбора на Локо Горна Оряховица, 20-годишният Иван Лазаров от ДЮШ на Локо Пловдив, Георги Младенов от ДЮШ на Славия, за последно играл в отбора на Надежда Доброславци.

"Селекцията при нас е отворен процес. Очакваме още футболисти от други клубове. Ще дадем шанс на всички налични футболисти да играят по едно полувреме в контролните срещи. Първият ни контролен мач от зимната подготовка на отбора ще се играе в събота, 19 януари, на терена в село Склаве", каза играещият помощник треньор Вальо Георгиев.

През седмицата старши треньорът на Вихрен Здравко Лазаров готви футболистите в градския парк за физически натоварвания, а тактико-техническите занимания с топка - на терена с изкуствено покритие , а от четвъртък - на терена с естествено тревно покритие в село Лебница./БТА