Септември София и Вихрен завършиха 1:1 в контролна среща, която се игра на градския стадион в Сандански. Два различни състава пуснаха в игра наставниците на двата отбора Петър Златинов и Николай Митов. 

През първата част на срещата футболистите на домакините с нищо не отстъпваха на столичния тим, напротив-по-често се озоваваха пред противниковата врата. В 10-та минута при меле пред вратата на столичани Стоил Николов се оказа най-съобразителен и изпрати топката в мрежата на Янко Георгиев за 1:0.

До края на първата част на мача не се стигна до сериозно положение пред вратата на Вихрен. На два пъти Александър Якимов от отбора на домакините насочи топката технично към Стоил Николов, но до ново попадение не се стигна. 

След почивката в отбора на Вихрен влезе в игра и старши треньорът Петър Златинов, който се зае с диспечерски функции, брат му Влади Златинов и Васил Тачев бяха двойката централни нападатели, които тормозеха защитата на Септември.

Гостите по-често се озоваваха пред вратата на Вихрен и на три пъти резервния вратар Кирил Котев и веднъж Стоян Манолски попречиха на Мирослав Будинов да отбележи гол.

В 85-та минута Янко Сандански от Септември от фаул от 30-тина метра изпрати неспасяемо топката във вратата на младия вратар Котев и кълбото се спря в мрежата за 1:1.

До края на мача по един пропуск направиха Влади Златинов за Вихрен и Мирослав Будинов за Септември, които сами срещу вратарите не успяха да променят резултата на терена.  Този двубой бе ръководен отлично от международния арбитър Ивайло Стоянов.