Билетите за мача от Югозападната „В“ група между Вихрен и ЦСКА, който е в неделя от 14 часа няма да бъдат с увеличени цени, научи Gong.bg.

Въпреки появилите се слухове и спекулации, че от страна на домакините искат да вземат пари от този мач чрез по-скъпи билети с цена от 10 лева, това не отговаря на истината.

„Билетите за двубоя, както за феновете на Вихрен, така и за тези на ЦСКА ще бъдат с цена от по 5 лева“, заяви членът на УС Илия Пасков.

„Ние искаме този мач да бъде празник за града ни и околните селища. Надяваме се, че нашите привърженици и всички, които искат да подкрепят Вихрен ще дойдат на стадиона. Казваме добре дошли и на феновете на ЦСКА, които уважаваме и се надяваме те да бъдат истински футболни фенове в добрия смисъл на това понятие. Вярваме, че по време на мача всички ще се наслаждават на случващото се на терена. Предприели сме необходимите мерки за добро провеждане на футболната среща. Надяваме се и вярваме, че по време и след мача няма да инциденти на стадиона и извън него. Много ни се иска тази среща да се запомни с футболните й достойнства, а не с изстъпления на привържениците. От наша страна ще направим всичко възможно за нормалното протичане на предстоящия двубой. Вярваме, че Вихрен ще окаже сериозна съпротива на безспорния лидер в нашата група“, каза още Илия Пасков.