Третодивизионният ОФК Вихрен очаква да се подсили с две нови попълнения през следващата седмица. "Имаме проведени разговори с футболисти от региона и ако се стигне до договореност между двете страни, е възможно от понеделник с нас да започнат подготовката си двама нови - централен защитник и нападател.

С това селекцията в отбора ще приключи", съобщи председателят на УС на клуба професор Васил Жечев. Той разкри още, че нападателят Даниел Пехливанов е бил наблюдаван от помощник-треньора на младежкия национален отбор Петър Михтарски в контролите по-рано през месеца срещу столичните Левски и Локомотив, като има сериозна вероятност талантът да бъде повикан на следващия лагер на селекцията на България до 21 години.

"Ако продължи да показва стабилна игра, както е до момента, то нашият талантлив футболист ще бъде извикан на следващата сбирка на младежкия национален отбор", каза още Жечев. От понеделник сутринта старши треньорът на ОФК Вихрен Стойко Найденов започва двуразови занимания с наличните си футболисти.

През седмицата отборът ще има две контролни срещи - на 27 януари срещу втородивизионния Верея Стара Загора от 14.00 часа на градския стадион в Сандански и на 30 януари още едно домакинство на Пирин Благоевград също от 14.00 часа./БТА