Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов присъства на тържеството по случай 100 броя вестник „Славия”, където получи трудната задача да направи отборът на „белите” шампион по случай 100-годишнината на клуба през 2013 година.

Вуцов сподели, че не крие левскарското си потекло, но и това, че се чувства добре в тима от Овча купел и не възнамерява скоро да си тръгва от клуба. „Приемам Славия като нещо много голямо и велико, играл съм за този тим, а сега като треньор се чувствам като у дома си. Тук няма напрежение както на много други места, включително и в моя роден дом, който ми приписват Левски там ме изпратиха като враг”.

„Не смятам скоро да си тръгвам от тук, надявам се, че работим в правилната посока и искам хората, за които работя, да са доволни от мен и резултатите на отбора”.

„По повод днешният жребий за Купата на България, който съвпадна с тържеството на „белите”, Вуцов сподели, че не е доволен от това, че тимът му ще гостува в Сандански на Вихрен. „Не, че ме е страх, но последният ми мач в Сандански не го запомних с добро с отбора на Левски, когато беше каръшки мач. Запознат съм със състоянието на съперника,имат нов треньор, което може да им се отрази положително, но ние сме Славия и си имаме цели. Първо обаче мислим за мача в неделя с Черноморец”.

„В предните мачове тима на Черноморец според мен имаше малко повече късмет, с което взимаше по-трудните си мачове, но в двете им поредни загуби не мога да кажа че са ги надиграли тотално.Наблюдавах записи на двете им загуби и дай Боже ние да им нанесем третата”, допълни Вуцов.